Rejsekursus til Accra, Ghana – interesse?

Afrika syd for Sahara fylder mere og mere i medierne og i engelskundervisningen i gymnasiet. Et rejsekursus til Ghana er den bedst tænkelige forberedelse til at undervise i det nye Afrika.
Kurset kunne afvikles i 2018, men efter aftale med Engelsklærerforeningens bestyrelse og i lyset af gymnasiernes trængte økonomi vil vi gerne have et indtryk af, om der er en realistisk opbakning til et sådant, før vi arbejder med den konkrete planlægning.

KURSUSBESKRIVELSE
Ghanas farverige hovedstad, Accra, har en befolkning på ca. 2,3 millioner og ligger ved Guineabugten. Byen byder på et væld af oplevelser på mange områder – lige fra spor af tiden som dansk koloni til et ungt og innovativt kulturliv.
Indholdet er ikke fastlagt endnu, men kunne tænkes at rumme:
Rundvisning og foredrag på University of Ghana
Oplæg af ghanesiske forfattere
Besøg på et gymnasium
Besøg på den danske ambassade
Besøg på Osu Castle, tidligere Fort Christiansborg
Udflugt til det restaurerede Frederiksgave, tidligere dansk kongelig plantage
Forestilling på the National Theatre of Ghana
Evensong i Holy Trinity Cathedral
Byvandring med besøg på Makola Market, ’fantasy coffin’ værksted, musikbutikker mm.
Besøg på danske virksomheder eller NGO-projekter
Besøg på Abogbloshie e-losseplads
Eventuelt besøg på diverse museer, kunstgallerier og designværksteder.

Kunne man have interesse for dette kursus bedes man skrive det til følgende mail: kursus@nullengelskforeningen.dk
Angiv venligst navn og hvilken skole du arbejder på i mailen.
Der er ikke tale om en tilmelding, men kun om en ikke-bindende forhåndstilkendegivelse.